30 Ağustos 2013 Cuma

Oturan boğa Türkmüş

Daha önce mutlaka duymuşsunuzdur.Çeşitli kişiler hakkında "aslında Türkmüş" muhabbeti döner.Bu kişiler ya herkesin sevdiği,ya dünyanın kaderini değiştirecek buluşların sahibi ya da buna benzer başarıları olan insanlardır.Bi de bunların Türk olduğuna gönülden inanan abilerimiz ablalarımız var...



Şöyle bi Google'ı kullandığımız zaman Elvis Presley,Abraham Lincoln,Ava Gardner,Steve Jobs gibi isimlerin Türk olduğunu yazan bir sürü kaynak buluyoruz.Bkz;

Steve Jobs’un geçmişinde ‘Malatya’dan izler çıktı‘ -Milliyet




Bu şekilde yazılar bir çok sitede var.Bir forum sitesinde Ava Gardner'ın Türk olduğunu iddia eden adama 

"O Türk mü, bu Türk mü dalgası nereden çıktı şimdi?
Bu adamlar kendilerini Türk olarak hissediyorlar mı önemli olan bu?"

şeklinde cevap verilmiş.Adamda hemen isyan etmiş.İşte bahsettiğim gönülden inanan bir abi.


Ciddi söylüyorum.Hepimiz bu kadar inansak buna,dünyanın anasını sikeriz.Çok samimi söylüyorum.Adam dünyayı Türklerin yönettiğini düşünüyor.Bir başka mesajında dünyanın en güzel kızlarının Türk kızları olduğunu ama zamanında Rusyaya falan göç ettiğini yazmış.Bu adama yorumu size bırakıyorum ve devam ediyorum.



Sanırım bu durum zamanında bütün ülkeleri kılıçtan geçirmekten başka övünecek bir şeyimiz olmadığından kaynaklanıyor.Bütün dünyada bir tek biz süperiz,diğer hepsi gerizekalı.Tabii.

Diyelim ki bu haberlerin hepsi doğru.Dünyanın kaderini değiştiren bir adamın dedesinin dedesinin dedesi Türk.Bununla övünebilir miyiz? Bu kadar mı aciziz yani? Lan olm ta dedesinin dedesinin dedesi lan.Bu kadar küçük duruma düşürmeyin bizi.

Yav hepsini geçtim bir insan ırkıyla neden övünür? bunu hiçbir zaman anlayamayacağımı düşünüyorum.Tamam farklı kültürden biriyle(dedesinin dedesi Türk ama.Ailesinde bunu bilen de yok.) muhabbet ederken anlatacak bir kaç şeyin olur.Gözlerinde iyi bir profil çizmek için bir kaç şey anlatıp översin ülkeyi.Ama kendi ırkının süper olduğunu ileri sürüp diğerlerine hep hırsız gözüyle bakmak gerçekten anlamsız.Ayrıca kimse ırkını seçerek doğmuyor.Yani ırkını öven adam o ırktan olabilmek için hiçbir çaba harcamıyor.Doğuştan gelen bir şey.Bu yüzden övünmesi çok daha anlamsız.

Türk medeniyetinin uzaylılar tarafından kurulduğunu, Göktürkler’in de uzaylı olduğu ileri sürdü


Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok.Size diyeceğim,ne ırkınızla övünün ne de bununla övüneni dikkate alın.

Share This!


Blog Hakkında

-

Total Pageviews

Powered By Blogger · Designed By Seo Blogger Templates